Jan Terpstra – gediplomeerd pianodocent, gediplomeerd HaFa dirigent met aanvullend 15 jaar koordirigent ervaring, didgeridoo docent, klankschaal musicus.

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van www.terpstramusic.nl. Hierin wordt omschreven welke gegevens worden verzameld door Jan Terpstra en hoe er met die gegevens wordt omgegaan.

Inleiding
In deze privacyverklaring kunt u lezen of Jan Terpstra uw persoonsgegevens verzamelt en hoe met eventuele gegevens wordt omgegaan.

Inhoud

 1. Wie is Jan Terpstra?
 2. Welke gegevens worden verzameld en waarom?
 3. Periode van opslag
 4. Beveiliging
 1. Wie is Jan Terpstra?

Jan Terpstra gediplomeerd pianodocent, gediplomeerd HaFa dirigent, didgeridoo docent, klankschaal musicus. De website wordt gebruikt om informatie te delen over de diensten die door Jan Terpstra worden aangeboden.

 • Welke gegevens worden verzameld en waarom?
 • Jan Terpstra verzamelt via de website geen persoonsgegevens. Nergens op de website kunnen persoonsgegevens worden ingevoerd. Wie contact wil opnemen, kan mailen naar didjeridu88@gmail.com.
 • Jan Terpstra verzamelt wel gegevens om de website te verbeteren, dit gebeurt met Google Analytics. Bij gebruik van de website gaat u hiermee akkoord, zie cookiemelding.
  Voor de statistieken wordt informatie opgeslagen over bijvoorbeeld de duur van uw website-bezoek of de pagina’s die u bezoekt. Deze gegevens zijn anoniem en dus niet gebonden aan uw persoonlijke identiteit. Het zijn algemene cijfers die informatie geven over hoe de website wordt gebruikt, maar deze zijn niet te herleiden naar u als persoon.
 • Periode van opslag

De gegevens die Google Analytics verzamelt, zijn anoniem en dus niet te herleiden naar u als persoon. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 • Beveiliging

Uw bezoek aan de website van Jan Terpstra is beveiligd door een SSL certificaat. Dit houdt in dat uw verbinding met de website privé is. Beveiligde websites zijn te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk.

Tot slot

Hebt u nog vragen, neem dan gerust contact op via didjeridu88@gmail.com.