Pianotoetsen
Pianoles
Jan speelt Tibetaanse Klankschalen
Didgeridooles/optreden
Jan dirigent
Dirigent
Koor De Liederenkring
Klankschalenconcert

Hallo! Mijn naam is Jan Terpstra en welkom op mijn website.

Als gediplomeerd piano- en didgeridodocent geef ik al meer dan 30 jaar muziekles. Ik geef de lessen vanuit mijn praktijk in Rijen (tussen Tilburg en Breda). Daarnaast werk ik al meer dan 15 jaar als dirigent voor verschillende koren en orkesten. Ik ben al geruime tijd met muziek bezig. Ik ben afgestudeerd in klassieke piano aan het conservatorium in Tilburg. Ook heb ik mijn opleiding tot dirigent afgerond aan het conservatorium. Na het afronden van mijn studie aan het conservatorium ben ik begonnen met pianolessen. In die tijd leerde ik ook de didgeridoo kennen, waarvoor ik uiteindelijk naar Australië reisde. Na mijn reis naar Australië ben ik ook begonnen met het lesgeven in de didgeridoo. We zijn nu 30 jaar verder en ik geef nog steeds met veel plezier pianolessen en didgeridoo-lessen voor jong en oud.

Benieuwd naar de piano of de didgeridoo? Schrijf je dan in voor een gratis proefles! Graag ontvang ik je in mijn praktijk in Rijen.

Tot ziens!

Vriendelijke groet, Jan Terpstra
Gecertificeerd pianodocent en didgeridodocent

Ik heb opgetreden voor radio en tv bij:

Eerdere optredens in:

Paleis Het Loo in Apeldoorn (for 15,000 people), De Doelen in Rotterdam, the Concertgebouw, the Beurs van Berlage, the RAI, the Soetereintheater, the Arena (for 4,000 people) and the Amstelkerk in Amsterdam, the Nederlands Congresgebouw in The Hague, Schouwburg Tilburg, Noorderligttheater Tilburg, 013 Tilburg, Kloveniersdoelen in Middelburg, Rotterdam Cruise Terminal in Rotterdam.

In verband met het coronavirus is het ook mogelijk om online muzieklessen te volgen.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wil jij muziek leren op een leuke manier?

Vul dan het onderstaande formulier in! Wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ervaring * *
Geboortedatum **
Voornaam*
Achternaam*
E-mail *
GSM/Telefoonnummer *
Straat en huisnummer*
Bus
Postcode*
Stad*
Wil graag een*
Lees de disclaimer.