Skip to content
Koor De Liederenkring
Dirigent

Dirigent NODIG?

Mijn doel als dirigent is om op een prettige wijze de muzikaal leider van een koor of orkest te zijn. De vreugde van het samen muziek maken staat voorop. In de repetities wordt nauwgezet en met plezier gewerkt aan ieder muziekstuk, waarin ik vaak gebruik maak van een repetitieschema voor ieder concert. Ik heb een brede repertoirekennis, veel ervaring met diverse koren, orkesten, solisten en ensembles en ik doe mijn uiterste best andere te inspireren met mijn muzikale enthousiasme.

Ervaring

Mijn dirigent diploma HaFa DM behaalde ik aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Ook volgde ik twee keer de 10-daagse Kurt Thomas Cursus, groep C en D. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar koor- en orkest ervaring. Daarnaast heb ik een Masterclass Symfonieorkest bij Marcel Mandos en een Masterclass Koordirectie bij Ludo Claesen gedaan. Tevens heb ik gedurende 15 jaar lessen gehad bij de Hongaarse Meester in de klank bij de klanksjamaan Joska Soos de Sovar. Zanglessen kreeg ik van Daniela Bloem, Hubatka auteur The Old Italian School of Singing en Hans Smout, voormalig zangdocent aan het Conservatorium.

Tarieven

Dirigent

Kosten in overleg
Repetitie's
concerten
vervanging dirigeren

Vrije repetitie avonden:

Ook overdag zijn er mogelijkheden, neem contact op voor meer informatie.

Reviews

Kamerkoor De Liederenkring :

Jan dirigeert de Liederenkring met veel enthousiasme. Tijdens de repetitie vraagt hij volledige concentratie zodat er hard gewerkt kan worden. Door zijn adviezen o.a. met betrekking tot stemvorming en ademondersteuning leren we veel en brengt Jan het koor op een hoger niveau.

Dongens Mannenkoor :

Jan is al 12,5 jaar de vaste dirigent van het Dongens Mannenkoor. In deze tijd is het muzikale niveau flink gestegen dankzij zijn vakmanschap. Het Dongens Mannenkoor is blij met deze uitstekende dirigent. Samen met de muziekcommissie bepaalt hij het klassieke alsook het modernere repertoire voor de concerten. Dankzij zijn grote netwerk binnen de muzikale wereld heeft hij al jaren voor uitstekende vakbekwame solisten gezorgd bij onze concerten.

Wil jij muziek leren op een leuke manier?

Vul dan het onderstaande formulier in! Wij contacteren je zo snel mogelijk.

Voornaam**
Achternaam**
Emailadres*
GSM/Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*
Lees de disclaimer.
*Verplicht invulveld