Pianotoetsen
Pianoles

De piano

De piano is een toets-, slag- en snaarinstrument uit de citerfamilie. Het wordt bespeeld met een enkel klavier en twee of drie pedalen. De piano heeft grote witte toetsen en kleine zwarte toetsen. Door de toetsen te bespelen slaat een hamer binnen in de piano tegen een snaar. Wanneer de snaar wordt geslagen ontstaat er een trilling van de snaren en die trilling creëert geluid. Op deze wijze kunnen er allerlei verschillende soorten tonen worden bereikt. De piano is dan ook een veelzijdig muziekinstrument, of je nou Bach of popliedjes wilt spelen – het kan allemaal op de piano.

Ervaring

Ik ben afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg voor klassieke piano. Daarnaast geef ik al ruim 30 jaar met veel plezier pianoles aan jong en oud. Ik heb al vele leerlingen het plezier van pianospelen mogen leren. Misschien ben jij wel de volgende.

Pianoles

Wil jij graag piano leren spelen? Kan je al piano spelen maar wil je nog meer leren? Het kan allemaal. Beginner of gevorderd, jong of volwassen: piano spelen is voor iedereen.
Tijdens de lessen zullen we, in de basismethode, noten leren lezen, pianotechniek ontwikkelen en het muzikaal gehoor verbeteren. Dit allemaal op een prettig tempo en gericht op jouw persoonlijk kunnen. Afhankelijk van je eigen ervaring zullen we kijken waar de focus op gelegd moet worden. Je bent daarnaast ook vrij zelf stukken te kiezen die je graag zou willen spelen, maar zelf heb ik ook genoeg pianomuziek gereed liggen om uit te proberen.


De pianolessen zullen plaatsvinden in mijn praktijk in Rijen (tussen Tilburg en Breda). De tarieven zijn te vinden op deze pagina.
Ben je enthousiast geworden, wil je het een keertje proberen of zijn er gewoon een paar vragen? Meld je aan voor een gratis proefles of neem contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden zijn.
Graag tot snel!

In verband met het coronavirus is het ook mogelijk online lessen te volgen. Neem contact op voor meer informatie.

Sofie Puts

Een leerlinge van mij die enkele jaren les heeft gevolgd en altijd goed geoefend heeft! Het nummer dat Sofie hier speelt heet When You’re Gone en is van Avril Lavrine.

Tarieven

Privé Pianoles

65,00per maand / gedurende 12 maanden
Privé Pianoles Alle weken dat de lagere scholen les hebben een half uur per week
Zowel kinderen als volwassenen: € 65,00 per maand gedurende 12 maanden.

Losse pianolessen

22,50per half uur
Kinderen en volwassenen €22,50 per half uur.

Online Pianoles

Neem contact met mij opvoor de prijs
Mogelijk via Zoom/ Whereby/Whatsapp/Skype. Voorkeur voor Zoom in verband met de hoge geluidskwaliteit.
Of bij mij thuis: Pastoor Gillisstraat 114, 5121 CG Rijen, tussen Tilburg en Breda.

In verband met het Corona virus zijn lessen piano en didgeridoo bij mij thuis in overleg.

Officieel is het door minister Van Engelshoven toegestaan om individuele muzieklessen thuis te geven, mits voldaan wordt aan de regels van het RIVM.

Wil jij muziek leren op een leuke manier?

Vul dan het onderstaande formulier in! Wij contacteren je zo snel mogelijk.

Voornaam**
Achternaam**
Emailadres*
GSM/Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*
Lees de disclaimer.
*Verplicht invulveld